Вести

Jul 04

БИСИС 5 у Лозници

Од: БИСИС тим

Библиотека Вуковог завичаја у Лозници је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову библиотеку.

Jun 22

БИСИС 5 у Богатићу

Од: БИСИС тим

Народна библиотека ”Јанко Веселиновић” из Богатића је увела БИСИС 5 у пробни рад. Обављена је обука за коришћење БИСИС-а за библиотекаре ове библиотеке.

May 25

БИСИС 5 у Крупњу

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Политика” из Крупња је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову Библиотеку.

May 23

БИСИС 5 у Линцу

Од: БИСИС тим

Библиотека Српске православне црквене општине у Линцу у Аустрији увела је БИСИС 5.

May 20

Библиотека Музеја примењене уметности из Београда увела је БИСИС 5 у пробни рад. Завршен је препис података из претходног система.

May 18

БИСИС 5 у Љубовији

Од: БИСИС тим

Након преписа података из претходног система, обуке библиотекара и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у Библиотеку ”Милован Глишић” у Љубовији.

May 07

БИСИС тим је реализовао препис постојећих података Народне библиотеке ”Јанко Веселиновић” из Богатића.

Jan 20

БИСИС на Палилули

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Милутин Бојић” из Београда је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову Библиотеку.

Jan 17

Нови OPAC у Шапцу

Од: БИСИС тим

Библиотека шабачка увела у оперативни рад нови OPAC (систем за кориснички приступ) у БИСИС-у 5. Систем је доступан на адреси: https://opac.bisis.rs/lib/bs

Jan 16

Нови OPAC у БГБ

Од: БИСИС тим

Библиотека града Београда увела у оперативни рад нови систем за кориснички приступ у БИСИС-у 5. Систем је доступан на адреси: https://opac.bisis.rs/lib/bgb